Fly Drive Andalusie - Tejeda Travel

Welkom bij Tejeda Travel. De maatwerkspecialist voor uw fly drive Andalusie.

  • Rondreis Andalusie

  • Fly Drive Andalusie

  • Met bus en trein door Andalusie

  • Maatwerk

  • Advies

  • Persoonlijke service

Fly drive Andalusie


Route
Als u het zuiden van Spanje het liefste op eigen gelegenheid en in eigen tempo verkent, kiest u het beste voor een reis per huurauto. Bij een fly drive Andalusie is er naast de grote steden ook onderweg veel te ontdekken. U kunt over de kleine wegen door de natuurparken rijden en af en toe in een klein dorpje stoppen om een kopje koffie te drinken en van het uitzicht te genieten. Zo komt u tussen Málaga en Sevilla door natuurpark Grazalema. Vooral het dorpje Zahara is spectaculair gelegen! Tussen Granada en Córdoba ligt natuurpark Sierra de las Subbéticas. Ook hier zijn authentieke dorpjes te vinden. De leukste routes krijgt u van ons mee!

Hotels
Een belangrijk aspect van deze reis, vinden wij, is uw accommodatie. Grote luxe vinden wij tijdens de fly drive Andalusie persoonlijk niet zo van belang. Waar wij de hotels wel op hebben beoordeeld zijn kleinschaligheid, charme, centrale locatie en een vriendelijke receptie. U zult zich thuis voelen! Mocht de accommodatie die wij hebben uitgezocht u niet aanspreken zullen we in overleg alternatieve hotels aanbieden. Uw wensen zijn immers ons uitgangspunt voor deze reis.

Huurauto
Wij werken samen met een kleine lokale autoverhuurder. Ook de autoverhuurder heeft, net als wij, service hoog in het vaandel staan. Als standaard bieden wij u (bij twee personen) tijdens deze fly drive Andalusie een Opel Corsa aan. Maar u kunt ook voor een andere auto kiezen. Zo zijn er natuurlijk grotere auto's beschikbaar maar ook kunt u kiezen voor een automaat of zelfs een cabrio. Heerlijk met open dak door de amandelbloesem!

Beleef een zinderende zomer 2017 in Andalusië! Klik hier voor contact

Semana Santa
dé stier
aan het strand...