Flydrive Andalusië – Tejeda Travel

Flydrive Andalusië Contact

vakantiebeurs 2019
stand C003 in hal 7

Welkom bij Tejeda Travel. De maatwerkspecialist voor uw flydrive Andalusië.

⇒ Flydrive Andalusië inclusief Alhambra
⇒ Een goede auto van servicegerichte verhuurder
⇒ Kleinschalige en centraal gelegen hotels
⇒ Tips uit eerste hand. Wij wonen hier!
⇒ Maatwerk en persoonlijke service

Route tijdens de flydrive Andalusië

Flydrive Andalusië
Tejeda Travel Team

Als u het zuiden van Spanje het liefste op eigen gelegenheid en in eigen tempo verkent, kiest u het beste voor een reis per huurauto. Bij een flydrive Andalusië is er naast de grote steden ook onderweg veel te ontdekken. U kunt over de kleine wegen door de natuurparken rijden en af en toe in een klein dorpje stoppen om een kopje koffie te drinken en van het uitzicht te genieten. Zo komt u bijvoorbeeld tussen Málaga en Sevilla door natuurpark Grazalema. Vooral het dorpje Zahara is spectaculair gelegen! Tussen Granada en Córdoba ligt natuurpark Sierra de las Subbéticas. Ook hier zijn authentieke dorpjes te vinden. De leukste routes krijgt u van ons mee!

Hotels tijdens de flydrive Andalusië

Een belangrijk aspect van deze reis, vinden wij, is uw accommodatie. Grote luxe vinden wij tijdens de flydrive Andalusië persoonlijk niet zo van belang. Waar wij de hotels wel op hebben beoordeeld zijn kleinschaligheid, charme, centrale locatie en een vriendelijke receptie. U zult zich thuis voelen! In het geval dat de accommodatie die wij hebben uitgezocht u toch minder aanspreekt, zullen we in overleg alternatieve hotels aanbieden. Uw wensen zijn immers ons uitgangspunt voor deze reis.

Huurauto

Wij werken samen met een kleine lokale autoverhuurder. Ook de autoverhuurder heeft, net als wij, service hoog in het vaandel staan. Als standaard bieden wij u (bij twee personen) tijdens deze flydrive Andalusië een Opel Corsa aan. Maar u kunt ook voor een andere auto kiezen. Zo zijn er natuurlijk grotere auto’s beschikbaar maar ook kunt u kiezen voor een automaat of zelfs een cabrio. Heerlijk met open dak door de amandelbloesem!

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Kom in 2019 naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Flydrive Andalusië, Flydrive Spanje, Rondreis Spanje