Flydrive Spanje – Tejeda Travel

Flydrive Spanje Contact

Welkom bij Tejeda Travel. De maatwerkspecialist voor uw flydrive Spanje.

⇒ Kleinschalige en centraal gelegen hotels
⇒ Een goede auto van servicegerichte verhuurder
⇒ Maatwerk en persoonlijke service

Route van de flydrive Spanje

flydrive Spanje
Tejeda Travel Team

Een week is natuurlijk niet heel veel tijd om Spanje te leren kennen. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Wij bieden reizen aan in zowel Andalusië als Midden en Noord Spanje. Dat zijn drie prachtige streken waar zowel cultuur als natuur in het reisprogramma wordt opgenomen. Tijdens onze standaard reis ligt het zwaartepunt op de cultuur in de grote steden. Maar tijdens de reisdagen rijdt u door mooie natuurgebieden en authentieke dorpjes. Wij zorgen ook voor duidelijke routebeschrijvingen en u krijgt van ons ingetekend kaartmateriaal mee. Dat maakt deze reis zeer divers. U krijgt een goede eerste indruk van Spanje.

Hotels

Alle hotels die wij aanbieden zijn door ons persoonlijk bezocht. U verblijft tijdens deze flydrive Spanje in kleinschalige accommodatie. De hotels zijn zeer centraal gelegen zodat alle bezienswaardigheden op loopafstand zijn. Het is druk in de grote steden maar met onze duidelijke routebeschrijvingen vindt u toch gemakkelijk naar uw hotel of de parkeergarage. Informatie over parkeermogelijkheden zit er ook bij.
Mocht u andere accommodatie preferen dan kan dat in overleg geregeld worden.

Auto

Tejeda Travel regelt graag de huurauto voor u als u dat wenst. Wij huren de auto´s bij een kleine lokale verhuurder waar we erg goede ervaringen mee hebben. Zij hebben altijd vrijwel nieuwe auto´s en de service is uitstekend. Als standaard bij deze reizen bieden wij u een type Opel Corsa aan. Maar die kunt u natuurlijk upgraden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!