Individuele reizen Andalusië – Tejeda Travel

Individuele reizen Andalusië

Naar overzicht rondreizen Andalusië

Tejeda Travel organiseert individuele reizen naar Andalusië op maat.
Natuurlijk zou u uw rondreis Andalusië ook zelf kunnen regelen. Wat zijn de voordelen bij Tejeda Travel?

  • De mooiste routes en de leukste hotels in Andalusië
  • Ervaringen uit eerste hand; wij wonen hier!
  • Niet veel duurder dan dat u het zelf organiseert
individuele reizen Alhambra Granada
Alhambra

Aan de hand van uw wensen adviseren wij u over de reisroute, de bezienswaardigheden, de hotels en de vervoersmogelijkheden. U kunt kiezen tussen een fly drive per huurauto of een rondreis Andalusië per openbaar vervoer.
Indien gewenst sturen wij u een offerte die natuurlijk later altijd nog kan worden aangepast. Na boeking maken wij alle reserveringen voor u en sturen u een bevestiging. Eenmaal in Spanje gearriveerd, komen wij persoonlijk naar u toe om de hotelvouchers, uitgebreide routebeschrijvingen (tot aan de parkeerplaats toe), eventuele tickets en verder heel veel informatie en tips te overhandigen.

Naar overzicht rondreizen Andalusië

Tijdens uw rondreizen Andalusië zijn wij altijd te bereiken om onduidelijkheden of eventuele problemen op te lossen.
Service en persoonlijk contact zijn ons uitgangspunt!

Route:

Andalusië heeft heel veel te bieden. Interessante steden, prachtige natuurparken, bergen en hele mooie stranden. Cultuur, natuur, actief en relaxed… Aan de hand van uw interesse adviseren wij u over de mogelijke reisroute.

Tijd:

Of u nou een paar dagen of een hele maand tijd hebt. Er is altijd een interessant programma samen te stellen. Misschien gaat u familie of kennissen in Zuid Spanje bezoeken of hebt u een huisje aan het strand op het oog. Tejeda Travel kan er een mooi programma omheen organiseren zodat u Andalusië beter leert kennen.

Vervoer:

Tejeda Travel regelt al het vervoer ter plaatse voor u. Wij bieden u een huurauto aan bij een prima verhuurder die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Mocht u de auto liever zelf regelen is dat natuurlijk geen enkel probleem.
Het is ook mogelijk om Andalusië per openbaar vervoer te verkennen! Er zijn prima trein- en busverbindingen. Nadeel is dat u (zonder taxi) niet op de afgelegen plekken kunt komen. Voordeel is dat u niet zelf, door de soms drukke steden, hoeft te rijden en bovendien meer contact hebt met de Spanjaarden. Wij regelen alle bus- en treintickets van tevoren.

Sierra Grazalema
Grazalema

U hebt (meestal) gereserveerde plaatsen en hoeft alleen maar op tijd op het station te zijn. Vooral als de nadruk op een bezoek aan de grote steden ligt, is het openbaar vervoer een prima optie. Wij adviseren u graag!
Mocht u het op prijs stellen, adviseren wij u ook over de verschillende vluchtmogelijkheden. U kunt de vliegtickets door ons laten regelen of u kunt ervoor kiezen om de tickets zelf te boeken.

Accommodatie:

Een van de speerpunten van Tejeda Travel is de accommodatie. Wij hebben de allerleukste hotels voor u gevonden! Dit betekent niet dat het heel luxe hoeft te zijn. Wij beoordelen op locatie, sfeer en gastvrijheid. Maar natuurlijk luisteren wij naar uw wensen. Overnacht u graag in het centrum van de stad? Of liever in een huisje in het groen? Wij adviseren u over de verschillende opties.
Hebt u zelf al gedeeltelijk accommodatie geregeld? Geen probleem: Wij kunnen er een mooi programma omheen samenstellen.

Naar overzicht rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook wij ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook individuele reizen naar Noord Spanje.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contact
Flydrive Andalusië
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!