Rondreis Andalusië – Tejeda Travel

Rondreis Andalusië Contact

Een georganiseerde rondreis door Andalusië is wat ons betreft één van de beste vakanties die u kunt kiezen. We hebben enkele rondreizen samengesteld om u een beeld te geven van de mogelijkheden bij Tejeda Travel. Deze reis kunt u zo bij ons boeken, maar ook als inspiratie gebruiken wanneer u uw rondreis door Andalusië zelf wilt samenstellen. Tejeda Travel helpt u dan graag met het verzorgen van uw ideale vakantie.

⇒ Fly Drive Andalusië
⇒ Rondreis Andalusië per bus en trein
⇒ Kleinschalige en centraal gelegen hotels
⇒ Tips uit eerste hand. Wij wonen hier!
⇒ Maatwerk en persoonlijke service

Fly & Drive Andalusië

Fly & Drive Andalusië 8 dagen
Fly Drive Andalusië 8 dagen
Plaza de España

vanaf EUR 725,- p.p. inclusief auto

Mijas – Ronda – Sevilla – Córdoba – Granada – Málaga
Bij deze Fly & Drive door Andalusië ontdekt u in 8 dagen de belangrijkste steden van de regio. U ervaart zowel de steden met een rijke historie van de Moorse overheersing als de havenstad Málaga met strand en palmenboulevard. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Fly & Drive Andalusië 8 dagen.

Fly & Drive Andalusië 15 dagen
Fly Drive Andalusië 15 dagen
Alhambra

vanaf EUR 1225,- p.p. inclusief auto

Mijas – Ronda – Arcos de la Frontera – Sevilla -Córdoba – Granada – Nerja
Met deze individuele rondreis door Andalusië ervaart u een mix van natuur, steden en strand. Er is tijd om te genieten van de indrukwekkende gebouwen en de rijke historie van de steden, maar ook van diverse natuurparken in Andalusië en de prachtige kust. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Fly & Drive Andalusië 15 dagen.

Fly & Drive Andalusië 21 dagen
Fly Drive Andalusie 21 dagen
in de wei

vanaf EUR 1725,- p.p. inclusief auto

Antequera – Córdoba – Sevilla – Arcos de la Frontera – Tarifa – Málaga – Granada – Alpujarras – Cabo de Gata
In drie weken krijgt u met deze Fly & Drive door Andalusië een mix van grote steden, authentieke dorpjes, rustige natuurgebieden en zonnige stranden te zien. U ervaart hiermee een totaalbeeld van de prachtige regio, inclusief de minder toeristische plekken. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Fly & Drive Andalusië 21 dagen.

Fly & Drive Andalusië fietsen & wandelen
fly drive Andalusië fietsen en wandelen
El Torcal

vanaf EUR 1125,- p.p. inclusief auto

Antequera – Puerto Serrano – Sevilla -Córdoba – Doña Mencía – Granada – Alpujarras – Málaga
Wanneer u tijdens uw rondreis door Andalusië niet alleen de cultuur in de steden wilt zien, maar ook iets actiefs wilt doen, dan zijn fietsen en wandelen hiervoor erg geschikt. We hebben historische steden en de mooiste natuurgebieden voor u uitgekozen in deze 15 dagen durende Fly & Drive door Andalusië. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Fly & Drive Andalusië fietsen & wandelen.

Rondreis Andalusië Natuur
Rondreis Andalusie natuur
Tejeda

vanaf EUR 1125,- p.p. inclusief auto

El Chorro – Zuheros – Alpujarras – Frigiliana
Deze rondreis brengt u naar verschillende prachtige natuurlandschappen van Andalusië. U verblijft in kleinschalige en zeer comfortabele accommodatie in een rustig dorp of midden in het groen. U hebt tijd om te relaxen, van het uitzicht te genieten of een leuk uitstapje te maken om de omgeving te verkennen. Geniet van een drankje en een tapa op het terras bij het zwembad of op het dorpsplein. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Rondreis Andalusië Natuur.

Trein & Bus rondreis Andalusië

Trein & Bus rondreis Andalusië 11 dagen

rondreis Andalusie trein 11 dagen
Mezquita

vanaf EUR 1125,- p.p.

Granada – Córdoba – Sevilla – Málaga
Wanneer u liever een rondreis door Andalusië per openbaar vervoer maakt, dan is deze reis zeer geschikt. U verkent namelijk de belangrijkste steden in de regio zonder parkeerproblemen. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Trein & Bus rondreis Andalusië 11 dagen.

Trein & Bus rondreis Andalusië 13 dagen

Trein en bus rondreis Andalusië
Córdoba

vanaf EUR 1225,- p.p.

Málaga – Sevilla – Córdoba – Granada – Nerja
Als u tijdens uw individuele rondreis in Andalusië ook nog van het strand wilt genieten, dan is daar tijdens deze rondreis per openbaar vervoer zeker nog tijd voor. U ziet namelijk de mooiste steden van de regio en sluit de vakantie af op het mooie strand van Nerja. Lees hier een gedetailleerde beschrijving van Trein & Bus rondreis Andalusië 13 dagen.

Individuele rondreis Zuid Spanje

Wanneer u individueel gaat rondreizen door Andalusië heeft u meerdere mogelijkheden. Bij Tejeda Travel kunt u kiezen uit een zogeheten “Fly & Drive” of een “Trein & Bus” rondreis. Valt uw keuze op een Fly & Drive door Andalusië, dan komt u met het vliegtuig naar Spanje en reist u tot het einde van uw vakantie met een huurauto. Al uw hotels zijn geboekt, maar u heeft verder alle vrijheid tijdens het rondreizen door het zuiden van Spanje. Met een Trein & Bus rondreis maakt u na de vlucht gebruik van het openbaar vervoer. Met deze georganiseerde rondreis door Andalusië kunt u nog steeds alle mooie plekjes van de regio bezoeken, maar hoeft u zich in de steden niet druk te maken om een parkeerplek.

Rondreizen door Andalusië via Tejeda Travel

Uniek aan Tejeda Travel is dat onze tips uit eerste hand komen, aangezien wij zelf in Andalusië wonen. We willen voor elke gast een mooie rondreis verzorgen, waardoor u naast een Fly & Drive in Andalusië ook met het openbaar vervoer kunt reizen. Al deze individuele reizen zijn maatwerk en we staan voor persoonlijke service. Twijfel niet langer en boek uw rondreis door Andalusië vandaag nog.

Uw georganiseerde rondreis door Zuid Spanje

Heeft u hierboven uw droomreis door Andalusië niet gevonden of bent u toch eigenlijk op zoek naar iets anders? We organiseren ook kleinschalige groepsreizen bij Tejeda Travel, net zoals individuele reizen naar Midden Spanje. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor een reis door Spanje die op uw wensen is samengesteld.

Kom naar Andalusië! Contact
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!
Voor een georganiseerde excursie kijkt u op www.tejeda-tours.com