Fly Drive Midden Spanje kort

Fly Drive Midden SpanjeContact

 • Fly Drive Midden Spanje
 • Een goede auto van servicegerichte verhuurder
 • Kleinschalige en centraal gelegen hotels
 • Routebeschrijvingen en actuele tips
 • Maatwerk en persoonlijke service

Fly Drive Midden Spanje kort (9 dagen)

Toledo – Ávila – Salamanca – Segovia

Deze Fly Drive Midden Spanje is samengesteld om in een rustig reistempo enkele hoogtepunten van deze regio te ontdekken.
De reis begint in de stad Toledo. De historie van deze stad is zeer rijk te noemen. Daarna bezoekt u het stadje Ávila. De vestigingsmuur uit de 11e eeuw is indrukwekkend. U gaat naar de wat grotere bruisende studentenstad Salamanca en eindigt de reis met een bezoek aan Segovia. Een op een rots gelegen stad met een schitterend kasteel.
Op de reisdagen hebt u de mogelijkheid om door enkele prachtige natuurparken te rijden.

Reisschema:

Dag VervoerOvernachting
1aankomst Madrid - Toledovliegtuig / autoToledo
2Toledo Toledo
3Toledo - NP de Gredos - ÁvilaautoÁvila
4Ávila / El Escorial Ávila
5Ávila - NP Peña de Francia - SalamancaautoSalamanca
6Salamanca Salamanca
7Salamanca - SegoviaautoSegovia
8Segovia / La Granja de San Ildefonso Segovia
9Segovia - vertrek Madridauto / vliegtuig 

Van dag tot dag:

Dag 1: Aankomst Madrid – Toledo
U komt aan op het vliegveld van Madrid. Welkom in Spanje!
Nadat u de huurauto in ontvangst hebt genomen rijdt u in een uur naar Toledo. De Fly Drive Midden Spanje kan beginnen! Met onze duidelijke routebeschrijving zult u het hotel gemakkelijk vinden. Het hotel ligt in het centrum van de stad zodat u alles lopend kunt bereiken. Een eerste hapje en drankje op het terras.

Toledo
Toledo

Dag 2: Toledo
U hebt een hele dag om Toledo te verkennen. Het historisch centrum van Toledo ligt erg mooi op een verhoging in een bocht van de rivier de Taag. Binnen de goed bewaarde stadsmuren vindt u een overvloed aan goed intact gebleven gebouwen en monumenten. Het is heerlijk om door de nauwe straatjes te slenteren en op elke hoek een mooi kasteel, burcht, kerk, moskee of synagoge tegen te komen. Toledo is ook bekend om de kunstschilder El Greco. Zijn werk is in de kerk van Santo Tomé en in het museum te bewonderen.

Dag 3: Toledo – NP de Gredos – Ávila
Na het ontbijt stapt u in de auto en gaat op pad naar Ávila. De kortste route is 130 km die u in 2 uur kunt afleggen. Voldoende tijd voor een mooie omweg via het natuurpark Sierra de Gredos. Hier vindt u een prachtig granieten landschap waar u dorpjes kunt bezoeken en een korte wandeling zou kunnen maken. Aankomst in centraal gelegen hotel in Ávila. Het historische centrum van deze stad staat op de lijst van werelderfgoed. Er zijn veel granieten kerken en kloosters te bezoeken.

Avila
Avila

Dag 4: Ávila
Een hele dag om Ávila te ontdekken. Vooral een wandeling over de goed intact gebleven stadsmuur is een hele belevenis. Daarnaast kunt u ook een uitstapje maken naar het klooster El Escorial. De weg er naartoe gaat door mooi landschap en duurt maar drie kwartier. El Escorial is een indrukwekkend gebouw dat een bezoek meer dan waard is.
´s Avonds is het weer genieten op een van de leuke pleintjes in Ávila.

Dag 5: Ávila – NP Peña de Francia – Salamanca
Via snelweg is het 120 km in 1,5 uur rijden. Een mooie omweg zou zijn via het natuurpark Sierra de la Peña de Francia. Een mooie rit met een spectaculaire beklimming van de hoogste piek vanwaar u schitterend uitzicht hebt. Er zijn wandelingen te maken en dorpjes te bezoeken waar u heerlijke vleeswaren kunt krijgen die in de buurt worden geproduceerd.

Dag 6: Salamanca
Een dag om de bruisende studentenstad Salamanca te ontdekken. Salamanca heeft een prachtig oud centrum met de oude en nieuwe kathedraal  en de universiteit als grote trekpleisters. Daarnaast is heerlijk koffie drinken op het levendige plein Plaza Mayor.

Salamanca rondreis Midden Spanje
Salamanca

Dag 6: Salamanca
Een dag om de bruisende studentenstad Salamanca te ontdekken. Salamanca heeft een prachtig oud centrum met de oude en nieuwe kathedraal  en de universiteit als grote trekpleisters. Daarnaast is heerlijk koffie drinken op het levendige plein Plaza Mayor.

Dag 7: Salamanca – Segovia
Vandaag rijdt u naar Segovia. Dat is ongeveer 150 km in 2 uur. Met een kleine omweg zou u vandaag bijvoorbeeld het kasteel van Coca kunnen bezoeken. Een immens militair gebouw in gothische mudejarstijl. Alle informatie krijgt u van ons mee. Aankomst in het centraal gelegen hotel in Segovia. Een levendige stad met vele leuke terrasjes.

aquaduct segovia
aquaduct Segovia

Dag 8: Segovia
Een hele dag om de voormalige vestigingsplaats Segóvia te ontdekken. Het is een prachtige stad die vooral bekend is om het Romeinse aquaduct en het Alcázar. U zou ook een halve dag kunnen besteden aan een rit door het natuurpark Sierra de Guadarrama en onderweg het paleis La Granja de Ildefonso kunnen bezoeken. La Granja is een barok zomerpaleis met mooi aangelegde tuinen.

Dag 9: Segovia – vertrek Madrid
Afhankelijk van uw vlucht hebt u nog tijd om de stad te verkennen. U rijdt in 1,5 uur naar het vliegveld waar u de auto afgeeft. Het einde van een mooie Fly Drive Midden Spanje.

Opmerking:
U zou deze Fly Drive Midden Spanje bijvoorbeeld kunnen uitbreiden met een aantal dagen Madrid of een dag wandelen in een van de natuurparken.

Fly Drive Midden SpanjeContact

Hotels (bij beschikbaarheid):

Toledo – Pintor El Greco
www.hotelpintorelgreco.com

Ávila – Palacio de Valderrabanos
www.hotelpalaciovalderrabanos.com

Salamanca – Rua
www.hotelrua.com

Segovia – Palacio San Facundo
www.hotelpalaciosanfacundo.com

De hotels die wij aanbieden zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Locatie en charme zijn voor ons belangrijke criteria.  Nog belangrijker zijn natuurlijk uw wensen. Mocht u andere hotels prefereren kunnen we ook die voor u in de reis opnemen.
De hotelkamers in de offerte zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Mocht u de reis boeken proberen wij de kamers meteen voor u vast te leggen. In het geval er geen beschikbaarheid is bieden wij u een alternatief. Pas nadat alle kamers definitief voor u zijn gereserveerd krijgt u van ons een factuur. Zo weet u precies waar u voor betaalt.

Prijs: vanaf EUR 850,- per persoonvraag offerte aan

Inclusief

 • 9 dagen autohuur (all inclusive) type D (Opel Corsa of gelijkwaardig) inclusief tweede chauffeur, alle noodzakelijke verzekeringen, afkoop eigen risico, vrije kilometers
 • 8 hotelovernachtingen op basis van logies (standaardkamer) en ontbijt
 • wegenkaart
 • uitgebreide reisbeschrijving met duidelijke plattegrondjes, routes naar de hotels, veel tips en informatie
 • deelname Garantiefonds GGTO
 • assistentie Tejeda Travel

Optioneel

 • vliegtickets

Exclusief

 • vliegtickets
 • maaltijden
 • excursies
 • parkeerkosten (reken op ongeveer EUR 100,-)
 • brandstof

Voorwaarden autohuur

 • De autohuur is all-inclusive. U hebt geen eigen risico.
 • Bij de autoverhuurder dient u in het bezit te zijn van een geldige creditcard (Mastercard of VISA) op naam van de bestuurder en een geldig rijbewijs van de bestuurder(s).
 • Om de huurauto te mogen besturen dient u minimal 23 jaar te zijn en 2 jaar uw rijbewijs te hebben.
 • Bij ontvangst van de huurauto betaalt u voor een volle tank benzine. Bij het terugbrengen vindt er restitutie plaats voor elke kwart tank.
 • Er mag niet in de auto worden gerookt.
Fly Drive Midden Spanje

Naar overzicht rondreizen Midden Spanje

Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.

Kom in naar Spanje! Klik hier voor contactContact a>