Fly Drive Spanje cultuur en strand

Fly Drive SpanjeContact

 • Fly Drive Spanje
 • Een goede auto van servicegerichte verhuurder
 • Kleinschalige en centraal gelegen hotels
 • Routebeschrijvingen en actuele tips
 • Maatwerk en persoonlijke service

Fly Drive Spanje; cultuur en strand (15 dagen)

Madrid – Segovia – Ávila – Toledo – Cuenca – Denia

Deze fly drive Spanje is een goede mix van cultuur en natuur en strand.
De reis begint in de bruisende hoofdstad Madrid. Het is een echte metropool. U bezoekt de steden. Segovia, Ávila en Toledo. Steden vol goed bewaarde historie die op de lijst van werelderfgoed staan. Op de reisdagen hebt u de mogelijkheid om door enkele prachtige natuurparken te rijden.
De reis eindigt met een paar dagen aan de kust van de Middellandse Zee. U kunt hier genieten van het strand, gaan wandelen in de natuurparken in het binnenland of Valencia bezoeken.

Reisschema:
Dag VervoerOvernachting
1aankomst Madridvliegtuig / taxiMadrid
2Madrid Madrid
3Madrid Madrid
4Madrid - La Granja de San Ildefonso - Segoviataxi / autoSegovia
5Segovia Segovia
6Segovia - El Escorial - ÁvilaautoÁvila
7Ávila - NP Gredos - ToledoautoToledo
8Toledo Toledo
9Toledo - CuencaautoCuenca
10Cuenca - DeniaautoDenia
11Denia Denia
12Denia Denia
13Denia Denia
14Denia Denia
15Denia - vertrek Valencia of Alicanteauto / vliegtuig 
Van dag tot dag:
Fly drive Spanje madrid
Madrid

Dag 1: Aankomst Madrid
U komt aan op het vliegveld van Madrid. Welkom in Spanje!
Met de taxi laat u zich naar het centraal gelegen hotel brengen. Madrid is de hoofdstad en het middelpunt van Spanje. U begint de reis goed met een hapje en drankje op een van de vele leuke pleinen van de stad.

Dag 2-3: Madrid
Twee hele dagen om Madrid te verkennen. Er is zoveel te zien! Enkele hoogtepunten zijn de architectuur van de Gran Vía, het Prado museum, het koninklijk paleis, de Plaza Mayor en het Retiropark.

Dag 4: Madrid – NP Guadarrama – Segovia
U neemt de huurauto in het centrum van Madrid in ontvangst en gaat op pad naar Segovia. De kortste route is 100 km die u in 1,5 uur kunt afleggen. Een mooiere route brengt u door het natuurpark Sierra de Guadarrama. U komt door prachtig landschap en leuke dorpjes. Aankomst in het centraal gelegen hotel in Segovia. Met onze duidelijke routebeschrijvingen zult u het hotel goed kunnen vinden. In de avond kunt u heerlijk tapa´s eten op het terras.

aquaduct segovia
aquaduct Segovia

Dag 5: Segovia
Een hele dag om de voormalige vestigingsplaats Segóvia te ontdekken. Het is een prachtige stad die vooral bekend is om het Romeinse aquaduct en het Alcázar. U zou ook een halve dag kunnen besteden aan een rit door het natuurpark Sierra de Guadarrama en onderweg het paleis La Granja de Ildefonso kunnen bezoeken. La Granja is een barok zomerpaleis met mooi aangelegde tuinen.

Dag 6: Segovia – El Escorial – Ávila
Na het ontbijt vertrekt u voor een bezoek aan het indrukwekkende klooster El Escorial. Alle informatie krijgt u van ons mee. Daarna gaat het verder naar Ávila. Het is niet ver dus u hebt rustig de tijd. Aankomst in centraal gelegen hotel in Ávila. Het historische centrum van deze stad staat op de lijst van werelderfgoed. Er zijn veel granieten kerken en kloosters te bezoeken. Vooral een wandeling over de goed intact gebleven stadsmuur is een hele belevenis.

Dag 7: Ávila – NP Gredo – Toledo
U gaat verder naar Toledo. De kortste route is 130 km die u in 2 uur kunt afleggen. Voldoende tijd voor een mooie omweg via het natuurpark Sierra de Gredos. Hier vindt u een prachtig granieten landschap waar u dorpjes kunt bezoeken en een korte wandeling zou kunnen maken. Aankomst in centraal gelegen hotel in Toledo. ´s Avonds zit u lekker op een van de vele leuke pleintjes van de stad.

Toledo
Alcazar Toledo

Dag 8: Toledo
U hebt een hele dag om Toledo te verkennen. Het historisch centrum van Toledo ligt erg mooi op een verhoging in een bocht van de rivier de Taag. Binnen de goed bewaarde stadsmuren vindt u een overvloed aan goed intact gebleven gebouwen en monumenten. Het is heerlijk om door de nauwe straatjes te slenteren en op elke hoek een mooi kasteel, burcht, kerk, moskee of synagoge tegen te komen. Toledo is ook bekend om de kunstschilder El Greco. Zijn werk is in de kerk van Santo Tomé en in het museum te bewonderen.

Dag 9: Toledo – Cuenca
De kortste route is 200 km in 2 uur. Als u er 1,5 meer uittrekt kunt u de route van Don Quichote rijden en de beroemde windmolens zien. Aankomst in het hotel. Cuenca is een spectaculair op een rotsplateau gelegen stad. De stad is vooral bekend om de hangende huizen uit de 14e eeuw. Daarnaast zijn er verschillende leuke musea met vooral hedendaagse kunst.

Dag 10: Cuenca – Denia
Vandaag rijdt u in 3,5 uur naar de Middellandse Zee om nog enkele dagen van de kust te genieten. U kunt hier verblijven in een hotel in het centrum van de stad met het strand en de terrasjes op loopafstand. Of u overnacht in een rustig gelegen hotel in het groen op een halfuur afstand van de kust. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste accommodatie.

Denia
Denia

Dag 11 – 14: Denia
Deze dagen kunt u lekker uitrusten op het strand van Denia. Wilt u actiever zijn dan zou u bijvoorbeeld kunnen gaan wandelen in het dichtbij gelegen natuurpark Sierra de Bernia y Ferrer. Of u maakt een uitstapje naar Valencia om het wetenschapsmuseum te bezoeken.  En ’s avonds een lekker visje eten aan zee.

Dag 15: Denia – vertrek Valencia of Alicante
Afhankelijk van uw vlucht hebt u nog tijd om van het strand of het terras te genieten. U rijdt in 1,5 uur naar het vliegveld waar u de auto afgeeft.

Opmerking:
U zou deze fly drive Spanje bijvoorbeeld kunnen uitbreiden met een volle dag wandelen in een van de natuurparken.

Fly Drive Spanje; cultuur en strand (15 dagen)Contact

Hotels (bij beschikbaarheid):

Madrid – Europa
www.hoteleuropa.eu

Segovia – Palacio San Facundo
www.hotelpalaciosanfacundo.com

Ávila – Palacio de Valderrabanos
www.hotelpalaciovalderrabanos.com

Toledo – Pintor El Greco
www.hotelpintorelgreco.com

Cuenca – Convento del Giraldo
www.hotelconventodelgiraldo.com

Denia – El Raset
www.hotelelraset.com

Villalonga – Bonestar
www.hotelbonestar.com

De hotels die wij aanbieden tijdens deze fly drive Spanje zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Locatie en charme zijn voor ons belangrijke criteria.  Nog belangrijker zijn natuurlijk uw wensen. Mocht u andere hotels prefereren kunnen we ook die voor u in de reis opnemen.
De hotelkamers in de offerte zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Mocht u de reis boeken proberen wij de kamers meteen voor u vast te leggen. In het geval er geen beschikbaarheid is bieden wij u een alternatief. Pas nadat alle kamers definitief voor u zijn gereserveerd krijgt u van ons een factuur. Zo weet u precies waar u voor betaalt.

Prijs: vanaf EUR 1390,- per persoonvraag offerte aan

Inclusief

 • 12 dagen autohuur (all inclusive) type D (Opel Corsa of gelijkwaardig) inclusief tweede chauffeur, alle noodzakelijke verzekeringen, afkoop eigen risico, vrije kilometers
 • 14 hotelovernachtingen op basis van logies (standaardkamer) en ontbijt
 • wegenkaart
 • uitgebreide reisbeschrijving met duidelijke plattegrondjes, routes naar de hotels, veel tips en informatie
 • deelname Garantiefonds GGTO
 • assistentie Tejeda Travel

Optioneel

 • vliegtickets

Exclusief

 • vliegtickets
 • taxi vliegveld – hotel Madrid (ca. EUR 20,-)
 • taxi hotel Madrid – autoverhuurder (ca. EUR 5,-)
 • maaltijden
 • excursies
 • parkeerkosten (reken op ongeveer EUR 90,-)
 • brandstof

Voorwaarden autohuur

 • De autohuur is all-inclusive. U hebt geen eigen risico.
 • Bij de autoverhuurder dient u in het bezit te zijn van een geldige creditcard (Mastercard of VISA) op naam van de bestuurder en een geldig rijbewijs van de bestuurder(s).
 • Om de huurauto te mogen besturen dient u minimal 23 jaar te zijn en 2 jaar uw rijbewijs te hebben.
 • Bij ontvangst van de huurauto betaalt u voor een volle tank benzine. Bij het terugbrengen vindt er restitutie plaats voor elke kwart tank.
 • Er mag niet in de auto worden gerookt.
Fly Drive Spanje; cultuur en strand (15 dagen)

Naar overzicht rondreizen Midden Spanje

Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.

Kom naar Spanje! Klik hier voor contactContact