Artes y Costumbres Populares

Artes y Costumbres Populares

Hier vindt u veel informatie over Artes y Costumbres Populares in Sevilla.
Andere populaire musea in Sevilla:

La Cartuja Archeologisch Museum Museo de Bellas Artes Archivo de Indias Torre del Oro Flamenco Museum Palacio de Lebrija Keramiek Museum Scheepvaart Museum

Artes y Costumbres Populares

Artes y Costumbres Populares
© TURISMO ANDALUZ

Het Museum van Volkskunsten en -gebruiken van Sevilla, is gevestigd in het Maria Luisa Park, aan de Plaza de America. Het is gevestigd in het Mudejar-paviljoen, een gebouw dat in 1914 door de architect Aníbal González werd gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van Sevilla (1929). Het omvat een ruimte van 5496 m² voor permanente tentoonstelling en diensten. In Mudejar-stijl is het opgetrokken in zichtbare baksteen met keramische toepassingen vol fantasiemotieven.

Tijdens de Ibero-Amerikaanse Expositie stond het bekend als het “Paviljoen van de Oude Kunst”. In 1972 werd het gerenoveerd. De functie van museum wordt vervuld sinds 4 maart 1973, toen het zijn deuren opende voor het publiek. De eerste verdieping en de kelderverdieping zijn als museum ingericht. Het is ook uitgerust met een Audiovisuele zaal, een Conferentiezaal. De collectie Andalusische volkskeramiek die het museum bezit, is een van de meest complete die in Europa bestaat, naast die in het Museum van Hamburg.

In de kelder worden tentoonstellingen gehouden, waaronder een permanente reeks werkplaatstaferelen waarin ambachten als leerbewerking, keramiek en kuiperij worden gedetailleerd.

Er is ook een informatieve geschiedenis van het kenmerkende tegelwerk van Sevilla, terwijl boven een tentoonstelling is van 19e-eeuwse kostuums, accessoires, meubilair, muziekinstrumenten en landbouwmachines. Romantische beelden van stierengevechten, flamenco, Semana Santa en de jaarmarkt ´feria de abril´ zijn hier ook te zien, een suggestieve weergave van die aspecten van de cultuur en de traditie die deze stad zo bijzonder maken.


Boek een kamer via:

Informatie en locatie

Adres: Plaza América 3, 41013 Sevilla
Telefoon: +34 955542951
Email:
Website: www.museosdeandalucia.es

Openingstijden en Prijzen

Geopend op:
Dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 21 uur
Zondag van 9 tot 15 uur
Maandag gesloten

In de zomermaanden sluit het museum al om 15 uur:

De entree is gratis.

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Vragen en antwoorden over Artes y Costumbres Populares in Sevilla

Waar bevindt zich het Volkskunst museum Sevilla? Het Museo de Artes y Costumbres Populares bevindt zich aan het Plaza America op het terrein van de EXPO 29 in het park Maria Louise in het centrum van Sevilla.

Waar parkeren om museum van Volkskunst Sevilla te bezoeken? U kunt niet met de auto bij het museum komen. U parkeert de auto het beste in parkeergarage Muelle de las Delicias.

Wat is er te zien in het museum Volkskunst Sevilla? Vooral veel oude ambachten en gebruiken. Er is ook een mooie tentoonstelling over tegelwerk.

Wanneer is Artes y Costumbres Populares Sevilla geopend? Dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 21 uur. Op zondag van 9 tot 15 uur. In Juli en Augustus sluit het museum elke dag om 15 uur.

Wat kost een entreekaartje van Artes y Costumbres Populares Sevilla? Voor inwoners van de EU is het museum gratis. Komt u uit een ander land dan kost een ticket EUR 1,50.

Is Artes y Costumbres Populares leuk voor kinderen? Het is voor kinderen meestal best leuk  om te zien hoe bepaalde ambachten vroeger werden gedaan. De weg ernaartoe door het park is zeer aangenaam.

Is Artes y Costumbres Populares een bezoek waard? Ook al bent u niet in de tentoonstelling geïnteresseerd is het gebouw alleen zeker een bezoek waard.

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje en Noord Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië!
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga