Casa Romana

Casa Romana – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over hotel Casa Romana.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

Hotels Sevilla
EME Catedral Alfonso XIII Gran Melia Colon Palacio de Villapanes Casa 1800 Rey de Baeza Plaza de Armas Elvira Plaza Sacristia Santa Ana

Hotel Casa Romana

Casa Romana
Casa Romana

U verblijft hier om te genieten van een elegante ambiance, pal tussen het hippe Alameda en het winkelgebied – ambachtelijke bierbars of schoenenhemel – en rond te hangen in een luchtige bar op het dak met uitzicht.

Het hotel ligt aan een hoofdstraat (de kamers zijn goed geïsoleerd voor geluid) die loopt tussen de Alameda de Hercules, een belangrijk uitgaanscentrum met tapasbars en nachtclubs in overvloed, en het belangrijkste winkelgebied. Het is niet de mooiste straat, en mist de pittoreske kwaliteit van Santa Cruz, maar het is ook meer “echt”.

Gasten die voor dit hotel kiezen geven de voorkeur aan een smaakvolle inrichting in gedempte tinten, en die het niet erg vinden dat ze op 15 minuten lopen door het centrum verwijderd zijn van de belangrijkste bezienswaardigheden, de kathedraal en het Alcazar paleis. En natuurlijk kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen, met al die fantastische tassen, schoenen, waaiers, sjaals en jurken.

Het is middelgroot hotel met 26 kamers. De gevel is traditioneel terracotta en crèmekleurig. Binnen vindt u reproducties van Romeinse beelden en reliëfs, mooie patio’s met betegelde fonteinen, en antieke prenten van Sevilla.  Er is een jacuzzi op het dak, handig gelegen naast de bar.

Alle kamers hebben een lichte, luchtige uitstraling en zijn individueel ingericht in klassieke tinten, geaccentueerd met sleutelbloemgeel, koningsblauw en terracotta, in klassieke prints en strepen; houten vloeren voegen een eigentijdse look toe. Een mooie touch wordt gegeven door zachte fluwelen plaids in rijke gouden, zilveren en rode tinten. Eén suite heeft een enorm terras onder (en zichtbaar vanaf) het dakterras van het restaurant.

Het restaurant op de begane grond, RoomZero, heeft een klassieke Sevillaanse keuken met een twist, terwijl de bar op het dakterras een ontspannen, lounge-achtige benedenruimte heeft voor cocktails met een vaste DJ, en twee kleinere ruimtes boven, perfect om op een warme zomernacht een briesje te vangen. Het uitzicht op Metropol Parasol ’s avonds verlicht is spectaculair.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Trajano 15, 41002 Sevilla
Telefoon: +34 954 915 170
Email:
Website: www.hotelcasaromana.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Casa Romana

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Paseo Colon (Torre del Oro). De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 500 meter lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

Bereid u goed voor want het hotel ligt midden in het historisch centrum dat niet auto vriendelijk te noemen is. Volg de borden naar het historisch centrum en dan naar het hotel. Beter is om de auto buiten het centrum te parkeren.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga