EME Catedral

EME Catedral – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over Hotel EME Catedral.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

Hotels Sevilla
Alfonso XIII Gran Melia Colon Palacio de Villapanes Casa Romana Casa 1800 Rey de Baeza Plaza de Armas Elvira Plaza Sacristia Santa Ana

Hotel EME Catedral

EME Catedral hotel Sevilla
EME Catedral

Urban cool op een toplocatie: recht tegenover de kathedraal, met Michelin-sterrenrestaurant en uber-trendy bar op het dak.

Het EME Catedral was het eerste designhotel van Sevilla toen het in 2008 werd geopend. Met gouden genderneutrale wc´s, een centrale patio met een scherm van Arabische celosia’s en 54 totaal verschillende kamers is het een klasse apart; verfijnd maar toegankelijk. Sommige kamers hebben uitzicht op de Giralda, terwijl de suites, als je echt wilt uitpakken, een eigen ingang hebben, een 24-uurs butler en een eigen dakterras met jacuzzi en/of zwembad.

Beroemde gasten zijn onder meer James Blunt (penthouse suite, natuurlijk), terwijl Kofi Annan en Al Gore beiden hebben gedineerd in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Santo, waar Martin Berasategui de scepter zwaait. De kamers hebben vrijstaande baden, hemelbedden en originele houten dakbalken; ze variëren aanzienlijk in grootte (het hotel bestaat uit 14 huizen). Er is een spa en een zwembad op het dak met populaire bar, met prachtig uitzicht op de kathedraal.

Voor een nuchterder drankje kunt u terecht in de bar 20 Pasos op de begane grond, recht tegenover de kathedraal, waar u mensen kunt kijken, terwijl Japo een Aziatische fusion biedt. En omdat u toch in Sevilla bent, moet u ook tapa´s eten bij Milagritos, met zijn rood-zwarte kleurenschema, biedt traditionele tapas op een geweldig terras op een steenworp afstand van de Giralda zelf. Een van de privé-vergaderzalen heeft een glazen vloer die uitkijkt op Romeinse ruïnes.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Alemanes 27, 41004 Sevilla
Telefoon: +34 954 560 000
Email: reservas@emecatedralmercer.com
Website: www.emecatedralmercer.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel EME Catedral

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Paseo Colon (Torre del Oro). De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 500 meter lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Te voet: lopend bent u in 25 minuten bij het hotel
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

U moet zoeken naar Menéndez Pelayo Avenue in de richting van Macarena. Volg de laan en neem de verplichte omweg naar Florida Street. Op dit punt moet u linksaf slaan en de wijk Santa Cruz binnengaan via de straat San Esteban naar Alfalfa. Voordat u de Plaza de la Alfalfa bereikt, slaat u linksaf de Calle Jesús de las Tres Caídas in, slaat u rechtsaf langs de Cuesta del Rosario naar de Plaza del Salvador, sluit u aan op de Plaza de San Francisco en de Calle Hernando Colón. Aan het einde van deze straat slaat u linksaf de Calle Alemanes in, waar ons hotel zich bevindt.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga