Gran Melia Colon

Gran Melia Colon – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over hotel Gran Melia Colon.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

Hotels Sevilla
EME Catedral Alfonso XIII Palacio de Villapanes Casa Romana Casa 1800 Rey de Baeza Plaza de Armas Elvira Plaza Sacristia Santa Ana

Hotel Gran Melia Colon

Gran Melia Colon
Gran Melia Colon

De Colon, die al lang favoriet is bij stierenvechters, werd oorspronkelijk gebouwd voor de Expo van 1929 en is onlangs vernieuwd. Het beschikt nu over hedendaags meubilair (Philippe Stark) en een wit, rood, goud en zwart kleurenschema. De fluwelen stoelen en sofa’s in de ronde lobby – een van de opvallendste kenmerken van het hotel, met zijn glas-in-lood koepel en brede witte zuilen – zijn kunstwerken op zich; de rode bloem- en stervormige zetels zijn meer aantrekkelijk dan comfortabel. De 189 kamers zijn grotendeels zwart en wit en de badkamers zijn gescheiden door glazen schermen van het slaapgedeelte; bedden hebben gewatteerde hoofdeinden en gouden muren, en er is een kussenmenu.

De suites hebben terrassen; penthouse suites hebben privé jacuzzi’s, en in tegenstelling tot de buitenruimtes van sommige hotels, die op elkaar uitkijken, zijn deze echt privé; hoek suites hebben het beste uitzicht. Als u geen zin hebt om het hotel te verlaten, is de bar geweldig, met zijn witte banken en zwarte tafels, negen-panelen TV en merkwaardige paardenlamp, en zoals het een tophotel als dit betaamt, kunt u kiezen uit twee eetgelegenheden: een chique, barok restaurant naast de lobby, of een minder formeel tapasrestaurant, El Burladero, in de kelder. Het hotel wordt druk bezocht als er een stierengevecht is. Voor zakelijke bezoekers en speciale evenementen zijn er acht zalen, met modern meubilair, voor 20 tot 200 personen.

Dit grootse, neo-barokke hotel ligt aan de rand van het belangrijkste winkelgebied, handig voor wandelingen langs de rivier of het snuffelen in de boetieks; als alternatief kunt u binnen blijven en uzelf verwennen met een spabehandeling, of gewoon in de jacuzzi zitten terwijl u geniet van het uitzicht vanaf het dak.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Canalejas 1, 41001 Sevilla
Telefoon: +34 954 505 599
Email:
Website: www.melia.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Gran Melia Colon

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Paseo Colon (Torre del Oro). De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 500 meter lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Te voet: lopend bent u in 30 minuten bij het hotel
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

Bereid u goed voor want het hotel ligt midden in het historisch centrum dat niet auto vriendelijk te noemen is. Volg de borden naar het historisch centrum en dan naar het hotel.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga