Hotel Salles Malaga Centro

Hotel Salles Malaga Centro

Hier vindt u veel informatie over Hotel Salles Malaga Centro.

Hotels Málaga
NH Málaga Hotel Posada del Patio Hotel Petit Palace Plaza Málaga Hotel Barcelo Málaga Parador Málaga Golf Hotel Sol Guadalmar Gran Hotel Miramar

Hotel Salles Malaga Centro

Hotel Salles Malaga Centro
Hotel Salles Malaga Centro

Dit zeven verdiepingen tellende hotel biedt twee stijlen van kamers, om tegemoet te komen aan alle smaken. Er zijn traditionele kamers met warme kleuren (oranje en paars) en grenen meubels. En er zijn zeer moderne kamers in monochrome stijl. Deze zijn voorzien van stoffen met grafische prints, een zwart/wit meubilair en hier een daar een felrood kleuraccent. Sommige van de 147 kamers hebben een balkon, en sommige hebben uitzicht op de bergen in het binnenland van Málaga.

Gelegen aan de rand van de oude stad is het hotel vanaf de snelweg goed te bereiken. Tegelijkertijd ligt het op loopafstand van het belangrijkste winkelgebied, de musea en monumenten. U kunt genieten van een duik in het kleine zwembad op het dak, waar ook een zonneterras met ligstoelen is, en een bar (seizoensgebonden); er is ook een fitnessruimte, en er zijn massages beschikbaar. Het restaurant serveert mediterrane en Andalusische gerechten, terwijl de café-bar drankjes en snacks serveert.

Zakenreizigers kunnen gebruik maken van het businesscentrum, dat fotokopieer- en faxdiensten aanbiedt. Het ontbijtbuffet bevat zowel koude als warme gerechten.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Mármoles 6, 29007 Málaga
Telefoon: +34952070216
Email: hotelmc@salleshotels.com
Website: www.hotelmalagacentro.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Salles Malaga Centro

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de trein: u neemt de Cercanias trein naar Malaga en stap uit bij de laatste halte, Málaga Centro Ciudad.
– Met de bus: u neemt de Nº 19 naar het centrum en stapt u uit bij Avda. Andalusië-Correos.

Vanaf het treinstation:
– Met de trein: U neemt de Cercanias trein richting centrum en stapt uit bij de laatste halte (Málaga Centro Ciudad). Om bij het hotel te komen volgt  u de rivier naar het noorden (5 min lopen).
– Te voet: Loop in de richting van Corte Inglés (15 min.).

Met de auto:

Vanaf het vliegveld: neem de N.340, ga de A 404 op en neem bij de rotonde de Paradorweg richting Málaga. Bij de volgende rotonde neemt u de 3e afslag A-7, u rijdt verder op de tweebaansweg en neemt de afslag A 231A, Centro-Avda. Andalusië. Op het kruispunt El Corte Inglés links afslaan langs Armengual de la Mota, doorgaan langs C/ Jaboneros en de eerste afslag rechts nemen (C/San Quintín), aan het einde van de weg rechts afslaan langs Avda. Fátima, neem de Rampa de la Aurora en sla rechtsaf.

Vanuit Granada/Seville/Madrid: neem de eerste ingang in Malaga en ga rechtdoor tot u het voetbalstadion Rosaleda ziet, ga voorbij het stadion en sla rechtsaf over de Rosaledabrug en sla dan meteen linksaf en ga verder langs de Paseo de los Martiricos en dan Avda. de Fátima, neem de Rampa de la Aurora en sla dan rechtsaf bij de verkeerslichten.

Boek een kamer via:

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Vliegveld Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga

Verdere hotels in het centrum:

NH Málaga Hotel

Posada del Patio Hotel

Petit Palace Plaza Málaga

Hotel Barceló Málaga

Verdere hotels aan het strand:

Parador Málaga Golf

Hotel Sol Guadalmar

Gran Hotel Miramar

 

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com