Palacio de Villapanes

Palacio de Villapanes – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over hotel Palacio de Villapanes.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

Hotels Sevilla
EME Catedral Alfonso XIII Gran Melia Colon Casa Romana Casa 1800 Rey de Baeza Plaza de Armas Elvira Plaza Sacristia Santa Ana

Hotel Palacio de Villapanes

Palacio de Villapanes
Palacio de Villapanes

Hotel Palacio de Villapanes heeft een formidabele entree van lichtgekleurde steen, bekroond door een heraldisch wapenschild. Binnen leiden een rood marmeren vloer en imposante zwarte zuilen naar de patio; de historische stamboom van het 18e-eeuwse paleis (het werd gebouwd door de eerste Markies van Torre Blanca del Aljarafe) blijkt verder uit een ander massief wapenschild op de grote trap.

De slimme inrichting is een combinatie van Noord-Afrikaans, Sevillaans en hedendaags; overal in het hotel zijn metalen traliedeuren te zien, evenals houten openslaande deuren. De kamers hebben dat clubachtige, huiselijke gevoel, dat wordt bereikt door het gebruik van kunstig gecombineerd meubilair: hoekpoot-lampen, lage, hoekige fauteuils uit de jaren 1950, eigentijdse plafondverlichting en duifgrijze muren, met zware houten deuren; eigentijds-retro.

Er is een turquoise bar met houten parketvloer en opgeblazen Sevilliaanse tegeltableaus – een innovatieve mix van Moors en lokaal, en een frisse kijk op de rijke culturele geschiedenis van Sevilla. Het restaurant, hoewel slim wit geschilderd en in een prachtige gewelfde ruimte, is in de kelder; als u liever een ruimte met meer natuurlijk licht, kunt u altijd dat in het hotel tegenover proberen.

De luxe zit, zoals altijd, in de details en niet zozeer in de grootte van de kamer, hoewel die ook indrukwekkend is (zelfs standaardkamers zijn 35-45m2). Schuine leeslampjes boven het bed, Bvlgari toiletartikelen, Loewe tv’s, Tivoli radio’s, iMacs (alleen suites). Het hotel heeft 50 kamers, waarvan 15 suites, met afmetingen van 60m2 tot maar liefst 86m2. De Suite Torreon heeft een gewelfd plafond, enorme ramen die uitkijken op een eigen terras, terwijl u kunt baden in een origineel 19e-eeuws marmeren bad. Andere suites hebben gespiegelde, gepaneelde of gebeeldhouwde houten deuren die van de zitkamer naar de slaapkamer leiden, een cassettenplafond en glas-in-loodramen. Als u even wilt ontsnappen aan al dit comfort, kunt u terecht in de kleine spa met sauna en stoombad, massageruimte en ontspanningsruimte met vezeloptische lichtinstallatie, en een minigym voor de sportievelingen. Afkoelen van de warme dagen van Sevilla kan in het dompelbad op het dak.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Santiago 31, 41003 Sevilla
Telefoon: +34 954 502 063
Email:
Website: www.palaciovillapanes.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Palacio de Villapanes

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Paseo Colon (Torre del Oro). De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 500 meter lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Te voet: lopend bent u in 30 minuten bij het hotel
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

Bereid u goed voor want het hotel ligt midden in het historisch centrum dat niet auto vriendelijk te noemen is. Volg de borden naar het historisch centrum en dan naar het hotel.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga