Parador Málaga Golf

Parador Málaga Golf

Hier vindt u veel informatie over Parador Málaga Golf.

Hotels Málaga
Salles Málaga Centro NH Málaga Hotel Posada del Patio Hotel Petit Palace Plaza Málaga Hotel Barcelo Málaga Hotel Sol Guadalmar Gran Hotel Miramar

Parador Málaga Golf

Parador Málaga Golf
Parador Málaga Golf

Dit hotel is het enige golfhotel in de keten van Parador hotels. Het is een comfortabele en moderne accommodatie en ligt direct aan het strand van de Costa del Sol. De stad Málaga ligt op slechts 10 minuten afstand.

Het complex bestaat uit een aantal gebouwen die in een ‘U’ zijn gerangschikt rond een centrale tuin met zwembad. De vierde zijde opent naar de golfbaan. De vleugels van het hotel hebben slechts twee verdiepingen.   De slaapkamers op de begane grond hebben een miniterras dat direct uitkomt op de golfbaan. De kamers op de eerste verdieping hebben een balkon.

De 18 baans golfbaan heeft een eigen golfacademie op het terrein, evenals putting en approach greens en verhuur van clubs en buggy’s. Na een ochtend op de golfbaan kunt u bij het restaurant stoppen om de chef-koks van Parador de beste zeevruchten van Málaga te laten bereiden. Probeer de traditionele “Fritura Malagueño”, een schotel met speciaal gebakken zeevruchten, die meestal een breed scala aan vis en schelpdieren biedt. Zeevruchtensoepen en stoofschotels zijn ook populair.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de nabijheid van de luchthaven van Malaga maakt deze accommodatie ook een zeer geschikt en interessant luchthavenhotel.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Autovía MA-20 (Málaga – Algeciras) afslag Coín, 29004 Málaga
Telefoon: +34952381255
Email: malaga@parador.es
Website: www.parador.es

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Parador Málaga Golf

Vanaf het vliegveld

Vanaf vliegveld Malaga kunt u het hotel taxi of huurauto bereiken.

Vanaf het treinstation

Vanaf treinstation Malaga kunt u het hotel taxi of huurauto bereiken.

Per auto

De toegang is eenvoudig via de snelweg MA-20 (Malaga-Algeciras), de Parador is gelegen aan de borden “Parador de Malaga Golf”, bij afslag 1.

Boek een kamer via:

Parador Málaga Golf

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Vliegveld Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga

Verdere hotels in het centrum:

Hotel Salles Malaga Centro

NH Málaga Hotel

Posada del Patio Hotel

Petit Palace Plaza Málaga

Hotel Barceló Málaga

Verdere hotels aan het strand:

Hotel Sol Guadalmar

Gran Hotel Miramar

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com