Petit Palace Plaza Málaga

Petit Palace Plaza Málaga

Hier vindt u veel informatie over Petit Palace Plaza Málaga.

Hotels Málaga
Salles Málaga Centro NH Málaga Hotel Posada del Patio Hotel Hotel Barcelo Málaga Parador Málaga Golf Hotel Sol Guadalmar Gran Hotel Miramar

Petit Palace Plaza Málaga

Petit Palace Plaza Málaga
Petit Palace Plaza Málaga

Het hotel is gevestigd in een laat 19de-eeuws paleis. Gelegen in het hart van de stad, vlak bij Calle Larios, is het gebouw gerenoveerd en aangepast voor de 21e eeuw. De indrukwekkende architectuur is perfect bewaard gebleven, terwijl het hotel tegelijkertijd alle comfort en high-tech faciliteiten biedt die u zou verwachten in een viersterrenhotel. Door de uitstekende ligging en service is dit hotel populair voorzowel zakelijk als cultureel toerisme.

Elk van de 66 kamers heeft een laptop, een flatscreen-tv en een douche of hydromassagebad. Veel kamers hebben ook een hometrainer en een broekenpers.
De beste kamer in het hotel is nummer 509, met een 360 graden uitzicht op de kathedraal van Malaga, het kasteel van Gibralfaro en het Alcazaba. Vanaf dit uitkijkpunt van het paleis zagen de gasten van vroeger de schepen aankomen in de haven van Málaga.

Een ander van de originele architectonische elementen die het hotel rijk is, is de centrale patio met zuilen. Hier wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. Daarnaast wordt deze patio ook gebruikt voor zakelijke evenementen en familiefeesten.

Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Nicasio 3, 29015 Málaga
Telefoon: +34 952222132
Email: plaza@petitpalace.com
Website: www.petitpalaceplazamalaga.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Petit Palace Plaza Málaga

Vanaf het vliegveld

Vanaf vliegveld Malaga kunt u het hotel per trein, bus, taxi of huurauto bereiken.

Het hotel is gelegen in een zijstraatje van de calle Larios die alleen voor voetgangers toegankelijk is. De laatste paar meter zult u dus moeten lopen.

Verdere hotels in het centrum:

Hotel Salles Malaga Centro

NH Málaga Hotel

Posada del Patio Hotel

Hotel Barceló Málaga

Verdere hotels aan het strand:

Parador Málaga Golf

Hotel Sol Guadalmar

Gran Hotel Miramar

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Vliegveld Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com