Plaza de Armas

Plaza de Armas – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over hotel Plaza de Armas.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

Hotels Sevilla
EME Catedral Alfonso XIII Gran Melia Colon Palacio de Villapanes Casa Romana Casa 1800 Rey de Baeza Elvira Plaza Sacristia Santa Ana

Hotel Plaza de Armas

Plaza de Armas
© TURISMO ANDALUZ

Dit grote hotel heeft een gunstige ligging, niet ver van het belangrijkste winkelgebied, zeer dicht bij het Bellas Artes museum, en tegenover (letterlijk) de enige bioscoop in Sevilla waar films in het Engels worden vertoond. Als u naar het oosten gaat, de stad uit, met de bus of met de auto, dan is dit de beste plek om te verblijven, want u zit op een paar minuten van de snelweg en op minder dan een uur van de stranden van Huelva en El Rocio, terwijl Portugal niet veel verder ligt.

Gebouwd voor de Expo van 1992, aan de overkant van de rivier op Isla Cartuja, heeft het gebogen gebouw een lobbybar op de begane grond, en is ingericht in een schone, niet pietluttige stijl, met beige sofa’s en kleine ronde tafels. De 262 kamers zijn eenvoudig, met houten vloeren en meubels van glas en staal. Er zijn twee restaurants, hoewel u waarschijnlijk beter af bent in een van de vele nabijgelegen tapasbars en vijf vergaderzalen. Het zwembad op het dak is omgeven door houten vlonders, met ligstoelen en een schaduwrijk gedeelte.

Vlak naast het hotel ligt een bezienswaardig gebouw, het oorspronkelijke treinstation (ook wel Plaza de Armas genoemd), dat voor de Expo van 1929 in mudejarstijl werd gebouwd. Nu een winkelcentrum met bars, restaurants en een bioscoop, heeft het zijn prachtige structuur behouden, inclusief een gebogen dak met indrukwekkend glas-in-lood en stalen raam.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Calle Marqués de Paradas 13, 41001 Sevilla
Telefoon: +34 954 561 800
Email:
Website: www.nh-hotels.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Plaza de Armas

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Plaza de Armas. De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 500 meter lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

Bereid u goed voor want het hotel ligt midden in het historisch centrum dat niet auto vriendelijk te noemen is. Volg de borden naar het historisch centrum en dan naar het hotel. Beter is om de auto buiten het centrum te parkeren.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga