Posada del Patio Hotel

Posada del Patio Hotel

Hier vindt u veel informatie over Posada del Patio Hotel.

Hotels Málaga
Salles Málaga Centro NH Málaga Hotel Petit Palace Plaza Málaga Hotel Barcelo Málaga Parador Málaga Golf Hotel Sol Guadalmar Gran Hotel Miramar

Posada del Patio Hotel

Posada del Patio Hotel
Posada del Patio Hotel

Vincci Seleccion Posada del Patio is een van de weinige vijfsterrenhotels in Malaga en heeft stijl en karakter. De voorgevel is traditioneel, maar binnenin is het decor voorzien van sterke, felle kleuren. De 106 kamers hebben gele, roze of rode beddenspreien en muurbekleding met structuur. De suites bevinden zich op hogere verdiepingen (en zijn dus rustiger). Er zijn zolderkamers met schuine dakpannen. Andere kamers zijn zonniger en sommige hebben een balkon. De kamers hebben grote badkamers, sommige met vrijstaande baden binnen de muren van helder glas, of met douchecabines van geëtst glas.

Het dakterras is bedekt met hout en wordt grotendeels ingenomen door een verrassend groot, voor een hotel in het centrum van de stad, zwembad met ligstoelen. De bar is gemaakt van turquoise glas en heeft een intiem verlichte, comfortabele zithoek. Een aparte ontbijtruimte (u kunt de dag beginnen met een chocoladefontein en cava) en een restaurant voorzien in uw culinaire behoeften.

Onder het hotel zijn archeologische resten gevonden, waaronder een deel van de Arabische muur van de stad. Deze oude ruïnes, die ook Romeinse overblijfselen bevatten, kunnen worden bekeken vanaf een loopbrug en ook door middel van glazen panelen in de hotelvloer. Het hotel ligt aan de rand van de oude stad, vlakbij de markthal Atarazanas en ook niet ver van de kathedraal, het Picasso-museum en het treinstation.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Pasillo de Sta. Isabel 7, 29005 Málaga
Telefoon: +34 951 00 10 20
Email: POSADADELPATIO@VINCCIHOTELES.COM
Website: www.vinccihoteles.com/hoteles/espana/malaga/vincci-seleccion-posada-del-patio

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Posada del Patio Hotel

Vanaf het vliegveld

Vanaf vliegveld Malaga kunt u het hotel per trein, bus, taxi of huurauto bereiken.

Vanaf het treinstation

Het hotel ligt op ongeveer 1000 meter lopen van het centrale treinstation.

Boek een kamer via:

Posada del Patio Hotel

Verdere hotels in het centrum:

Hotel Salles Malaga Centro

NH Málaga Hotel

Petit Palace Plaza Málaga

Hotel Barceló Málaga

Verdere hotels aan het strand:

Parador Málaga Golf

Hotel Sol Guadalmar

Gran Hotel Miramar

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Vliegveld Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com