Real Alcázar

Real Alcázar Sevilla

Hier vindt u veel informatie over Real Alcázar Sevilla.
Andere populaire monumenten in Sevilla:

Kathedraal Sevilla Giralda Tabaksfabriek Sevilla Casa de Pilatos Metropol Parasol Plaza de España Palacio San Telmo La Maestranza Hospital Venerables

Real Alcázar Sevilla

Real Alcázar Sevilla
© TURISMO ANDALUZ

Het Alcázar van Sevilla is altijd gebruikt als onderkomen voor koningen en hoge persoonlijkheden. Het bestaat uit verschillende gebouwen uit verschillende periodes. De oorspronkelijke vesting werd gebouwd op een oude Romeinse en later Visigotische nederzetting. Later werd het een paleochristelijke basiliek (San Vicente Mártir), waar San Isidoro werd begraven. Het Real Alcázar van Sevilla begon zijn huidige vorm aan te nemen na de inname van de stad door de Arabieren in 713. Een van de paleizen rond twee binnenplaatsen stamt uit dezelfde periode als het Alhambra in Granada. Om de werkzaamheden uit te voeren, werden door de Nasridische koning Mohamed V belangrijke ambachtslieden gezonden. Na de herovering van de stad in 1248 behoorden de Reales Alcázares toe aan opeenvolgende vorsten. Alfonso X de Wijze voerde de eerste hervormingen door en creëerde drie grote gotische zalen. Later besloot Pedro I om het prachtige Mudejar Paleis te bouwen.

Een wandeling door de Alcazar tuinen kan een van de meest onvergetelijke ervaringen van uw bezoek zijn. Ze zijn gerangschikt in terrassen, met groene vegetatie, een veelheid van sinaasappel- en palmbomen, met fonteinen en paviljoens waar u frisheid en rust kunt inademen; een plaats om te ontspannen en uit te rusten in de hete stad. Opvallend zijn de Jardines del Príncipe met de fontein van Neptunus, en de Jardines del Naranjal met de fontein van de Leeuw, en het Paviljoen van Karel V, waar koning Fernando III is gestorven. De rest van de tuinen zijn moderner, en daarin vinden we het wapenschild en de naam van koning Alfonso XIII.

Het Real Alcazar, dat door de UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed, is ook het decor geweest voor verschillende producties, zoals The Kingdom of Heaven, Alatriste of Game of Thrones.


Boek een kamer via:

Informatie en locatie

Adres: Patio de Banderas, 41004 Sevilla
Telefoon: +34 954 502 324
Email: alcazar@patronato-alcazarsevilla.es
Website: www.alcazarsevilla.org

Openingstijden en Prijzen

Elke dag van de week van 9:30 tot 17:45 geopend.

Een toegangskaart kost: EUR 12,50
Gereduceerd tarief: EUR 3,- (studenten 17-25 jaar en gepensioneerden).
Gratis: onder 16 jaar

Vragen en antwoorden over Real Alcázar Sevilla

Waar bevindt zich het Real Alcázar Sevilla? Het koninklijke paleis zich in het historisch centrum van Sevilla. De ingang bevindt zich vlakbij de kathedraal.

Waar parkeren om het Real Alcázar Sevilla te bezoeken? Er zijn geen parkeerplekken echt dicht in de buurt. Vanuit parking Paseo de Colon of parkeergarage Cano y Cueto is het een kleine kilometer lopen. Als u niet wilt lopen dan parkeert u bijvoorbeeld bij het station en gaat dan verder met de taxi.

Wanneer zijn de openingstijden van het Real Alcázar Sevilla? Elke dag van de week van 9:30 tot 17:45.

Wat kost een entreekaartje voor het Real Alcázar Sevilla? Een normaal entree ticket kost EUR 11,50. Daarmee hebt u trouwens ook toegang tot 3 musea namelijk het Antiquarium, het Centro Cerámica Triana en het Museo Bellver. Voor jongeren en gepensioneerden is de toegang EUR 3,-. Onder de 16 jaar is het gratis toegang.

Is de Real Alcázar Sevilla leuk voor kinderen? Het zijn prachtige paleizen die de meeste kinderen boeiend zullen vinden. Daarnaast zijn er heerlijk rustige tuinen met verkoelende schaduw en heel veel pauwen.

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje en Noord Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga