Sacristia Santa Ana

Sacristia Santa Ana – Hotel Sevilla

Hier vindt u veel informatie over hotel Sacristia Santa Ana.
Verdere hotels in het centrum van Sevilla:

EME Catedral Alfonso XIII Gran Melia Colon Palacio de Villapanes Casa Romana Casa 1800 Rey de Baeza Plaza de Armas Elvira Plaza

Hotel Sacristia Santa Ana

Sacristia Santa Ana
Sacristia Santa Ana

Als u op zoek bent naar sfeervol nachtleven, dan is dit de ideale locatie voor u. U kunt niet dichter bij de actie komen dan op de Alameda de Hercules zelf. Ooit berucht om zijn louche inwoners, is de onlangs opgeknapte Alameda nu het hart van het bohemienachtige Sevilla. Deze brede, met bomen omzoomde laan, met het hele jaar door een bruisende openluchtscene, heeft innovatieve restaurants en bars. De Sacristia is gevestigd in een hoekhuis, ongeveer halverwege.

De eenvoudige patio, met crèmekleurige muren, terracotta tegelvloer en een mooie witmarmeren fontein in het midden, is ingericht met elegante kleine stoelen en bladplanten. De 25 kamers, verdeeld over drie verdiepingen, zijn vernoemd naar personages uit de klassieke mythologie die verband houden met Hercules, zoals Megara, Cerion en Hera. Sommige hebben originele houten plafonds met cassettes, terwijl de inrichting een harmonieuze mix is van koele groentinten en een enkele hedendaagse toets. Het meubilair is sierlijk Frans platteland, veel van de antieke stukken zijn gerestaureerd en opnieuw bekleed, en het hoofdeinde van elk bed is individueel met de hand beschilderd.

Als uw kamer uitkijkt op de Alameda zelf, pas dan op voor lawaai, vooral in het weekend bij warm weer. Maar het kan ook zijn dat u uitzicht heeft op de standbeelden van de in Sevilla geboren Romeinse keizers Trajanus en Adriano, aan het zuidelijke einde van de laan. Eens per maand is er een biologische markt en er zijn twee populaire kinderspeelplaatsen. Het (relatieve) gebrek aan verkeer maakt het een kindvriendelijke buurt (hoewel u moet oppassen voor de hondenpoep).

De tapasbar, Vinela, links van de ingang van het hotel, heeft een levendige, kleurrijke inrichting en oude stenen zuilen, en biedt gerechten zoals tartaar van zalm en stierenstaartkroketten, terwijl restaurant Doña Elvira, rechts op de hoek met Calle de Gloria, formeler is en traditionele klassiekers heeft zoals heek in groene saus en Iberische varkenswangen in zoete wijn. Beide plaatsen hebben buitenterrassen, zodat u op het plein kunt eten.


Boek een kamer via:

Informatie

Adres: Alameda de Hércules 22, 41002 Sevilla
Telefoon: +34 954 915 722
Email: info@hotelsacristia.com
Website: www.hotelsacristia.com

Boek een kamer via:

Locatie

Bereikbaarheid Hotel Sacristia Santa Ana

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het vliegveld:
– Met de bus: u neemt de airportbus naar het centrum en stapt u uit bij halte Plaza de Armas. De rit duurt 35 minuten. Vanaf hier is het 5 minuten lopen.  Een ticket kost EUR 4,-.
– Met de taxi: de rit duurt 15 minuten en kost EUR 25,-.

Vanaf het treinstation:
– Met de taxi: de rit duurt 10 minuten en kost EUR 10,-.

Met de auto:

Bereid u goed voor want het hotel ligt midden in het historisch centrum dat niet auto vriendelijk te noemen is. Volg de borden naar het historisch centrum en dan naar het hotel. Beter is om de auto buiten het centrum te parkeren.

Boek een kamer via:

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga