Scheepvaart Museum

Scheepvaart Museum

Hier vindt u veel informatie over het Scheepvaart Museum in Sevilla.
Andere populaire musea in Sevilla:

La Cartuja Archeologisch Museum Museo de Bellas Artes Archivo de Indias Torre del Oro Flamenco Museum Volkskunst Palacio de Lebrija Keramiek Museum

Pabellón de la Navegación

scheepvaart museum
© TURISMO ANDALUZ

Het ´Pabellón de la Navegación´ is een paviljoen dat werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van Sevilla in 1992, ontworpen door de architect Guillermo Vázquez Consuegra, een internationaal bekende Sevilliaanse architect, die een vermelding kreeg in de IIe Biënnale van de Spaanse Architectuur.

Het Scheepvaartpaviljoen was gewijd aan wetenschappelijke expedities en aan ontdekkingen en vorderingen op het gebied van de marinetechnologie. In sommige vertrekken werd de sfeer van een schip in de tijd van Columbus nagebootst, zoals het ruim of het dek. Het was een van de meest bezochte paviljoens van de hele tentoonstelling.

Scheepvaart Museum

Tegenwoordig herbergt de Pabellon een uitstekend interactief museum over zeevaart. Met veel multisensorische aanraak-luister-geur functies is het een geweldige familie attractie, met het extra voordeel dat het aan de rivier ligt.

Bij het binnenkomen van de expositieruimte, die bestaat uit één grote open ruimte met een hoog plafond, wordt u verwelkomd door een zee van licht. Deze 14.000 LED-lampen op zwarte stengels van verschillende lengte gaan langzaam aan en dan weer uit, waardoor het lijkt alsof er golven overheen rollen. Tussen de lichtjes zijn animatiefilms te zien die vertellen over het leven van verschillende avonturiers die in de 16e en 17e eeuw naar de Nieuwe Wereld zijn gevaren, van missionarissen tot kooplui. De wonderbaarlijk ruime Pabellon heeft gebogen ribachtige houten balken, wat het scheepsachtige effect nog versterkt.


Boek een kamer via:

Informatie en locatie

Adres: Camino de los Descubrimientos 2, 41092 Sevilla
Telefoon: +34 954 043 111
Email: info@pabellondelanavegacion.es
Website: www.pabellondelanavegacion.com

Openingstijden en Prijzen

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00-19.30
Zon- en feestdagen van 10.00-15.00
Maandag gesloten
Gesloten op 1, 6 januari, 25 december, Goede Vrijdag en 1 mei

Een entreeticket kost EUR 4,-
Onder 14 en boven 65 jaar krijgt u een Euro korting

Sevilla
Hoogtepunten Sevilla Sevilla praktisch Monumenten Sevilla Musea Sevilla Hotels Sevilla Vliegveld Sevilla Busstation Sevilla Treinstation Sevilla Parkeren Sevilla Klimaat Sevilla

Vragen en antwoorden over Scheepvaart Museum in Sevilla

Waar bevindt zich het Scheepvaart Museum Sevilla? Het Pabellón de la Navegación bevindt zich op het eiland La Cartuja vlakbij het historisch centrum van Sevilla.

Waar parkeren om het Scheepvaart Museum te bezoeken? U kunt de auto gratis parkeren in de straat of de straten in de buurt. En anders betaald parkeren in de parkeergarage Parking Torre Sevilla (de niet te missen hoge toren).

Wat is er te zien in het Scheepvaart Museum Sevilla? In het Pabellón de la Navegación wordt er interactief uitleg gegeven over de ontdekking van de Nieuwe wereld.

Wanneer is het Scheepvaart Museum Sevilla geopend? Van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 19:30 uur. Op zon – en feestdagen van 10 tot 15 uur.

Wat kost een entreekaartje van het Scheepvaart Museum Sevilla? Een ticket voor het Pabellón de la Navegación kost EUR 4,-.

Is het Scheepvaart Museum leuk voor kinderen? Dit museum is hartstikke leuk voor kinderen! Het is een mooi gepresenteerde en interactieve tentoonstelling.

Is het Scheepvaart Museum een bezoek waard? Dat is het zeker. Het Pabellón de la Navegación is een interessant gebouw en de tentoonstelling is weliswaar vooral op kinderen gericht maar toch leuk om mee te maken.

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje en Noord Spanje.
Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Kom naar Andalusië!
Rondreis Spanje, Flydrive Spanje, Flydrive Andalusië,
Zie ook onze fietstocht op de Via Verde de Aceite!

Voor excursies in Andalusië kijkt u op www.tejeda-tours.com

Algemeen
Informatie Andalusië Reizen Hoogtepunten Andalusië Vliegvelden Klimaat Andalusië
Málaga
Hoogtepunten Málaga Málaga praktisch Vliegveld Málaga Monumenten Málaga Musea Málaga Hotels Málaga Busstation Málaga Treinstation Málaga Parkeren Málaga Klimaat Málaga