Over Ons

Over ons

Tejeda Travel is een jonge reisorganisatie uitsluitend gericht op het samenstellen van rondreizen door Andalusië en andere delen van Spanje.

foto Niko von Soldenhoff
Niko von Soldenhoff

Wij zijn Niko en Gerlinda en hebben Tejeda Travel opgericht om u de perfecte rondreis door de prachtige streek Andalusië aan te kunnen bieden.
Vele jaren hebben wij in onze vakanties door dit mooie deel van Europa gereisd. Inmiddels wonen wij er ook en genieten elke dag van het landschap, de cultuur, de mensen en alles wat Andalusië nog meer te bieden heeft.

Niko heeft bovendien jarenlange ervaring in de reiswereld. Zowel als reisleider als bij het samenstellen van individuele rondreizen bij een Nederlandse touroperator.

foto Gerlinda Smit
Gerlinda Smit

Graag willen wij onze kennis en ervaring met u delen!

We hebben (bijna) alle plekken in Andalusië zelf bezocht en kunnen u, met uw wensen als uitgangspunt, uitgebreid adviseren.

Met vriendelijke groet,
Niko von Soldenhoff en Gerlinda Smit
Tejeda Travel

PS: Tejeda is de naam van het natuurpark in de buurt van Frigiliana, waar wij wonen.

Kom naar Andalusië! Klik hier voor contact

 

Garantiefonds
garantiefonds GGTOTejeda Travel is aangesloten bij het GGTO garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen.

Vereniging voor kleine touroperators
logo vvkrWij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Daarnaast hebben wij natuurlijk een aansprakelijkheidsverzekering.