Rondreis Spanje – Tejeda Travel

Rondreis SpanjeContact

Welkom bij Tejeda Travel. De maatwerkspecialist voor uw rondreis Spanje.

⇒ Kleinschalige en centraal gelegen hotels
⇒ Een goede auto van servicegerichte verhuurder
⇒ Maatwerk en persoonlijke service

Route van de rondreis Spanje

rondreis Spanje
Tejeda Travel Team

Met een individuele rondreis Spanje maakt u in uw eigen tempo kennis met dit mooie land. De reis wordt daarnaast geheel naar uw wensen samengesteld. Waarschijnlijk wilt u de steden Sevilla, Córdoba en Granada niet missen. Het zijn zeer interessante steden waar veel monumenten zijn te bewonderen. Maar er is veel meer te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige natuurparken waar u kunt wandelen. Het park Grazalema, natuurpark El Torcal en de Alpujarras zijn enkele voorbeelden. Daarnaast zouden ook enkele kleine dorpjes niet mogen ontbreken op uw reis. Goede voorbeelden zijn Zahara, Sanlucar de Barrameda, Trevelez en Frigiliana. En natuurlijk kunt u van het strand genieten. Daarbij kunt u kiezen uit de Atlantische kust in het westen of de Costa del Sol aan de Middellandse Zee.

Accommodatie

De hotels die wij uitzoeken zijn kleinschalig en centraal gelegen. Charme en locatie zijn belangrijke factoren voor ons. Daarnaast hebben de hotels tijdens deze rondreis Spanje een prima prijs/-kwaliteitverhouding. Mocht de aangeboden accommodatie u toch niet aanspreken kunnen we u in overleg alternatieven aanbieden.

Vervoer van de rondreis Spanje

Als vervoermiddel kunt u kiezen tussen een huurauto of u maakt gebruik van het openbaar vervoer. De huurauto kunnen wij voor u regelen en wij zullen u voorzien van duidelijke routebeschrijvingen en ingetekend kaartmateriaal. Zo rijdt u de mooiste routes en geniet van speciale plekjes waar wij u op wijzen. Ook het parkeren in de steden is met onze duidelijke beschrijvingen niet al te moeilijk.
Maakt u de rondreis Spanje liever per openbaar vervoer dan bieden wij dat ook aan. Met bus en trein wordt u comfortabel van stadscentrum naar stadscentrum gebracht. Alle kaartjes worden door ons geregeld en uw plaatsen zijn gereserveerd. U hoeft u alleen nog maar met de taxi op tijd naar het station te laten brengen.

Naar het overzicht van onze rondreizen Andalusië

Wij organiseren ook enkele kleinschalige groepsreizen.
Wij organiseren ook individuele reizen naar Midden Spanje.
Kom naar Andalusië! Klik hier voor contactContact
Flydrive Andalusië, Flydrive Spanje